“Als er dit toernooi één ploeg is die Engeland kan verslaan…”

Foto: “Als er dit toernooi één ploeg is die Engeland kan verslaan…”

Het Engeland van bondscoach Sarina Wiegman neemt het morgen in de finale van het Europees kampioenschap voor vrouwen op tegen Duitsland. Voormalig FC Twente-trainer Tommy Stroot stelt dat The Three Lionesses op moeten passen…

In De Telegraaf zegt hij: “Sarina had voor de start van het toernooi al een heel plan klaarliggen en dat zie je terug. De geluksfactor speelt bij Engeland eigenlijk geen rol dit EK. Voor mijn gevoel hebben ze elke situatie al eens geoefend. Hoe ze iets moeten forceren bij een gelijkspel, bijvoorbeeld. Het lijkt alsof ze alles alleen nog op het goede moment moeten toepassen. Erg indrukwekkend.”

Toch is het bijzonder gevaarlijk als de Engelsen zich al rijk rekenen… “Als er dit toernooi een ploeg is die Engeland kan verslaan, is het Duitsland. Duitsland vindt het totaal niet erg om de bal een half uurtje even niet te hebben. Ze weten toch dat ze op elk moment gevaarlijk kunnen worden. Zoals in de halve finale tegen Frankrijk, toen ze uit het niets de 2-1 maakten. Het wordt spannend. Zeker in combinatie met al die Engelse fans op de tribunes…”

Wembley

Stroot doelt op het Wembley Stadium, dat morgenavond vol zit (90.000 toeschouwers): “De druk, dat is het grote gevaar voor Engeland. Iedereen verwacht dat die beker thuis komt. It’s coming home, zingen de fans al. Sarina gaat haar spelers perfect voorbereiden, dat weet ik zeker. Daar heeft ze ook ervaring mee. Maar uiteindelijk weten de spelers pas écht hoe het gaat zijn als ze op het veld staan. Duitsland kan profiteren van die mogelijke onzekerheid. Ik denk dat er zeker in het eerste kwartier mogelijkheden liggen. Als het dan 0-1 wordt, kan Engeland gaan twijfelen.”

TIP: Verdien 2.55 als The Three Lionesses ‘gewoon’ winnen!

Gevaarlijk?

  • Zeker
  • Mwah, nee
28+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie