‘Schreuder kiest deze Ajax-opstelling’

Foto: ‘Schreuder kiest deze Ajax-opstelling’

Vanavond vindt de traditionele aftrap van het Nederlandse voetbalseizoen plaats: Ajax en PSV nemen het in de Johan Cruijff ArenA tegen elkaar op met de Johan Cruijff Schaal als inzet. Het Algemeen Dagblad kent de opstelling van oefenmeester Alfred Schreuder.

De coach deed op zijn persconferentie al uit de doeken: “We hebben drie prima keepers, twee oudere en één jonge met potentie. Jay heeft een prima voorbereiding gedraaid. Hij start morgen. Daarna zien we wel weer.” Vervolgens verklapte hij over Antony: “Na zijn blessure moeten we voorzichtig zijn, maar hij is goed hersteld van dinsdag. Als er geen bijzonderheden komen, is hij fit genoeg om te starten.”

Daarna kwam Dusan Tadic aan de beurt. Staat de captain altijd in de basis? “Hij kan ook geblesseerd zijn. Maar als hij het niveau haalt van de afgelopen seizoenen, speelt hij.”

‘PSV fysiek verder’

Als laatste zei hij te denken dat PSV op fysiek vlak verder is dan zijn eigen team… “Er zit bij ons nog heel veel rek in, maar we hebben het maximale gedaan de afgelopen weken. Fysiek en in de samenwerking onderling is er nog veel te doen, maar ik heb al veel goede dingen teruggezien. Op de training vond ik ze vandaag ook een prima indruk maken. Fysiek lopen we misschien iets achter, maar de mentale gesteldheid speelt ook een belangrijke rol en we kunnen vijf keer wisselen. Ik ga dus achteraf niet zeggen dat het daaraan lag.”

Verwachte opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Álvarez, Klaassen, Berghuis; Antony, Tadic en Bergwijn.

TIP: Verdien 3.10 keer je inleg als Ajax met meer dan één goal verschil wint!

Goede opstelling?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
597+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie