‘Ajax-droom Feyenoord is lachwekkend’

Foto: ‘Ajax-droom Feyenoord is lachwekkend’

Valentijn Driessen is vandaag nogal negatief over de transferactiviteit van Ajax, maar hij geeft Feyenoord al helemaal een pak rammel. Althans, volgens de columnist komen de Rotterdammers niet in de buurt bij het niveau van hun aartsrivaal.

In De Telegraaf schrijft hij: “Quinten Timber is een topaankoop van Feyenoord, maar technisch directeur Frank Arnesen kon hem vorige zomer gratis ophalen bij Ajax. Nu is de transfersom van 8,5 miljoen euro een rib uit het Rotterdamse lijf. Met de Pool Szymanski en Mexicaan Giménez heeft Feyenoord twee dark horses binnen. Maar Ajax nerveus maken met de aanvallers Danilo en Idrissi – beiden mislukt bij Ajax – is lachwekkend.”

(Geen) clausules

Overigens was Ajax (net als PSV) óók in de markt voor de bovengenoemde Timber. Daar liet Driessen zich in een eerder stadium al negatief over uit: “Timber hebben ze vorig jaar laten gaan, omdat hij geen uitzicht had. Maar dan laat je toch wel speciale clausules in zijn contract opnemen?! Dat je hem daarna weer voor bijna niets kan ophalen. Niet gedaan. Dus daar moet je dan ook weer de hoofdprijs voor gaan betalen.”

De journalist was er toen wel zeker van om te benadrukken dat hij Ajax de maat nam en niet Timber. Hij vond namelijk dat die een mooie ontwikkeling doorgemaakt had: “Ik moet zeggen, onder Rick Kruys is Timber wel wat nadrukkelijker aanwezig. Bij René Hake kwam het er niet echt uit. Ik ben benieuwd of hij het niveau aankan.”

TIP: Verdien 12 keer je inleg als Feyenoord kampioen wordt!

Ben jij het met hem eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
558+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie