‘Ronaldo en United blijven lijnrecht tegenover elkaar’

Foto: ‘Ronaldo en United blijven lijnrecht tegenover elkaar’

Er is dinsdag geen uitsluitsel gekomen over de toekomst van Cristiano Ronaldo. Een delegatie van Manchester United voerde een gesprek met de steraanvaller, maar wat betreft de toekomst staan beide partijen lijnrecht tegenover elkaar.

Ronaldo arriveerde dinsdagochtend op trainingscomplex Carrington, in het bijzijn van zaakwaarnemer Jorge Mendes. Ook Sir Alex Ferguson werd gespot, maar het is niet duidelijk waarom de legendarische manager van Manchester United exact aanwezig was. Engelse media weten één ding wel zeker: er is niets veranderd aan de ontstane situatie. 

Ronaldo maakte vorig jaar zomer zijn comeback bij Manchester United. De sterspeler pikte regelmatig zijn doelpunt mee, maar kon niet verhinderen dat het team geen enkele prijs pakte en zelfs als zesde eindigde in de Premier League. Het mislopen van Champions League-voetbal zou hem hebben doen besluiten om in te zetten op een vertrek.

Waar Ronaldo wil vertrekken en vooralsnog geen moment meedraaide met de United-selectie, daar denkt men intern héél anders over de kwestie. Om sportieve en commerciële redenen wil men niets weten van een transfer. Ook manager Erik ten Hag, die ook aanschoof tijdens het overleg, wil hem behouden.

De komende tijd wacht zodoende een gespannen relatie. Eén ding lijkt zeker: Manchester United óf Ronaldo gaat een enorme nederlaag lijden…

TIP: Wint United van Brighton? Win 1,53 keer je inleg via Unibet!

Gaat Ronaldo deze zomer vertrekken bij United?

  • Ja
  • Nee
175+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie