‘Feyenoord komt uit bij Oussama Idrissi’

Foto: ‘Feyenoord komt uit bij Oussama Idrissi’

Feyenoord is in zijn zoektocht naar aanvallende versterkingen uitgekomen bij Sevilla-buitenspeler Oussama Idrissi. Dat is in ieder geval wat het doorgaans betrouwbare Twitter-account 1908.nl te melden heeft op dinsdagochtend.

“Feyenoord is werk aan het maken van Oussama Idrissi”, klinkt het. “Dat melden bronnen aan 1908.nl. De linksbuiten moet gehuurd gaan worden van Sevilla FC, waar hij tot medio 2025 onder contract staat.”

In de zomerse transferwindow van 2020 vertrok Idrissi voor twaalf miljoen euro van AZ naar Sevilla, maar daar kwam hij niet uit de verf. De Andalusiërs leenden hun aanvaller uit aan Ajax en vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Primera División-laagvlieger Cádiz.

“Ook komend seizoen wil Sevilla zijn rechtsbenige vleugelaanvaller weer uitlenen. Zijn derde uitleenbeurt moet op korte termijn afgerond worden met Feyenoord. De Rotterdammers werken daarbuiten ook nog aan komst van Largie Ramazani en/of Wilfried Gnonto, waarvan eerstgenoemde dichterbij lijkt te zijn.”

Belofte Slot

Oefenmeester Arne Slot liet eerder al weten: “We hadden wel gehoopt dat er iets meer spelers waren aangetrokken, maar daar wordt keihard aan gewerkt. Vorige week zei ik dat ik hoopte op één nieuwe speler. Dat is gelukt (Sebastian Szymanski, red.), maar stiekem had ik wel op wat meer gehoopt. Het heeft iets meer tijd nodig. We verwachten dat er nog meerdere spelers bij komen.”

TIP: Verdubbel je inleg als Feyenoord in de GelreDome wint!

Goed target?

  • Ja
  • Nee
385+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie