‘Verrassingstransfer Ajax’

Foto: ‘Verrassingstransfer Ajax’

Oefenmeester Alfred Schreuder van Ajax wil nog een pinchhitter toevoegen aan zijn selectie, maar verder zijn de Amsterdammers toch wel klaar op de transfermarkt? Of halen ze nóg een middenvelder naar de Johan Cruijff ArenA?

Volgens het Spaanse dagblad AS is er mogelijk nog een verrassingstransfer op komst in onze hoofdstad. De regerend landskampioen van de Eredivisie zou zijn zinnen namelijk hebben gezet op de komst van Evander, een 24-jarige middenvelder van FC Midtjylland. De marktwaarde van deze technisch begaafde voetballer bedraagt zo’n zeven miljoen euro. Volgens de Deense website Campo bedraagt de vraagprijs van Midtjylland echter negen tot veertien miljoen euro.

Ook het Turkse Galatasaray en het Portugese FC Porto worden genoemd als mogelijke bestemmingen van Evander (voluit: Evander da Silva Ferreira). Cim Bom Bom zou zelfs al geboden hebben op zijn target, een miljoentje of vijf, maar dat was bij lange na niet genoeg om Midtjylland te overtuigen. 

Broodje aap?

Wat betreft de vermeende interesse van Ajax hebben we mogelijk van doen met een broodje aap, wellicht bedacht door de zaakwaarnemer van de speler in kwestie. De Amsterdammers beschikken immers al over een enorm aantal middenvelders, waardoor iemand als Davy Klaassen zijn plekje niet eens zeker is. Nóg een middenvelder erbij zou wel wat veel van het goede zijn…

TIP: Verdien 1.83 keer je inleg als Ajax van PSV wint!

Nog een middenvelder?

  • Wordt wel wat té gek
  • Waarom niet?
1506+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie