‘Opmerkelijke details Feyenoord-transfer’

Foto: ‘Opmerkelijke details Feyenoord-transfer’

Het moet raar lopen wil Santiago Giménez níét naar Feyenoord komen. Volgens de Mexicaanse tak van ESPN zouden de Rotterdammers inmiddels een akkoord hebben bereikt met de werkgever van de spits, Cruz Azul.

Voetbal International schrijft op dinsdag: “Feyenoord weer een stap dichter bij spits Santiago Giménez te zijn. In Argentijnse media en door ESPN wordt dinsdagochtend een akkoord gemeld tussen Feyenoord en zijn werkgever Cruz Azul over de Mexicaan. De Rotterdammers lijken een transfersom van vier miljoen euro te gaan betalen voor vijftig procent van de transferrechten van 21-jarige Giménez.”

Daarnaast krijgt Feyenoord de mogelijkheid om over een jaartje nog eens veertig procent van de rechten aan te kopen, aldus ESPN. Zaakwaarnemer Matias Bunge ontkent overigens dat de deal volledig rond is. 

Giménez maakte in het voorbije weekend twee goals in het competitieduel van Cruz Azul met Puebla (2-2) en zei na afloop over zijn toekomst: “Ze hebben me nog niks verteld, maar ik speelde alsof het mijn laatste wedstrijd was. Maar niets is nog zeker.”

Graziano Pellè

VI stelde de Mexicaanse goalgetter eerder al voor: “Santi Giménez zal zowel Het Legioen als Arne Slot aan een succesvolle spits van weleer doen denken. Met zijn duelkracht, kopkracht, aanspeelbaarheid en verrassend verfijnde linker heeft hij iets weg van Graziano Pellè – zij het dat Giménez een halve kop kleiner is. Ook komt hij opvallend veel overeen met de beste spits die Slot tot dusver als trainer onder zijn hoede had: net als Wout Weghorst bezit Giménez een soort onophoudelijke taaiheid en intensiteit die aanstekelijk werkt op teamgenoten.”

TIP: Verdien 6 keer je inzet als Feyenoord de KNVB Beker wint!

Wat vind jij van deze constructie?

  • Goed, toch?
  • Beetje gek
367+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie