‘Ronaldo-soap heeft nieuw dieptepunt’

Foto: ‘Ronaldo-soap heeft nieuw dieptepunt’

Cristiano Ronaldo heeft zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes op pad gestuurd om een nieuwe club voor hem te vinden. De Portugees wil graag in de Champions League uitkomen en is daarnaast ontevreden over het geringe aantal (top)transfers bij Manchester United. Zelf blijkt hij ook weinig succes te boeken op de transfermarkt. 

Mendes ging al op de koffie bij Bayern München, Paris Saint-Germain, Juventus en Chelsea, maar die clubs bleken niet geïnteresseerd in de diensten van Ronaldo. De zaakwaarnemer van de voormalig ster van Real Madrid plotte daarna een bijzondere transfertwist door met Joan Laporta om de tafel te gaan. 

FC Barcelona had dezelfde mededeling als de andere Europese grootmachten. De club is niet geïnteresseerd om Ronaldo over te nemen. De Portugese superster zou ook aangeboden zijn bij Atlético Madrid, maar ook de ploeg van Diego Simeone lijkt niet op de komst van Ronaldo te wachten. 

Daardoor lijken de opties van Ronaldo beperkt te zijn tot Manchester United of een overgang naar een club buiten Europa. De Portugese superster zou een aanbieding van 250 miljoen euro uit de Saoudi-Arabië al naar zich neer hebben gelegd. Wel gaan er al jaren geruchten over een overgang naar Inter Miami, waar Beckham een droom heeft om Messi en Ronaldo samen te laten spelen in de MLS. 

TIP: Wedden op La Liga en Premier League-wedstrijden doe je natuurlijk bij Unibet! 

Speelt Ronaldo dit jaar nog bij United?

  • Ja
  • Nee
147+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie