Ajax neemt ‘Ihattaren-standpunt’ in

Foto: Ajax neemt ‘Ihattaren-standpunt’ in

Door bedreigingen en intimidatie in de privésfeer is Mohamed Ihattaren momenteel geen onderdeel van de selectie van Ajax, dat op trainingskamp is in Oostenrijk. De Amsterdammers laten het voormalige supertalent echter niet vallen.

De oud-PSV‘er wordt gesteund en krijgt de tijd van zijn werkgever. Oefenmeester Alfred Schreuder vertelt aan Voetbal International: “Het enige wat ik weet, is dat de club contact met hem heeft. Nu was hij niet fit genoeg (dat was ook de officiële lezing van Ajax, red.) om mee te gaan.”

“Wanneer hij terugkeert, weet ik echt niet”, aldus de trainer. “We gaan er met z’n allen van uit dat hij wel terugkeert. Dat hopen we ook. Het is een cliché, maar je weet nooit wat er gebeurt in het leven. Hij heeft van Ajax een trainingsprogramma voor thuis.”

Niet uit de hoek van fans

De Telegraaf meldde eerder over het ‘gedoe’ rond Ihattaren: “Rond Ihattaren gonst het inmiddels van de geruchten. De aanvaller is al een week afwezig en reist niet met de Amsterdammers naar het trainingskamp in Oostenrijk. Dat heeft niks met een terugval of een gebrek aan discipline te maken. Ihattaren heeft volgens diverse bronnen binnen Ajax last van intimidatie en bedreigingen, die niet uit de hoek van fans komen, en krijgt de rust en de tijd om een aantal zaken in de privésfeer te regelen. Alfred Schreuder is bij hem langs geweest om hem te steunen. De club denkt mee aan oplossingen.”

TIP: Verdien 3 keer je inleg als Ajax de KNVB Beker wint!

Komt hij wel weer terug?

  • Dat denk ik wel, hoor
  • Nou…
1902+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie