Fernandes: “Dit een tijdje gemist bij United”

Foto: Fernandes: “Dit een tijdje gemist bij United”

Erik ten Hag is met een vliegende start aan zijn avontuur bij Manchester United begonnen. De oefenmeester boekte in de oefenduels alleen nog maar overwinningen, de media is lovend over het spel en ook de spelers zijn blij met de nieuwe wind die er sinds de aanstelling van onze landgenoot waait op Old Trafford. 

Het belangrijkste verschil is echter niet op het veld te merken, weet Fernandes. Ten Hag hamert op dicipline op het veld, maar zeker ook daarbuiten. Volgens Fernandes bleef er in het verleden bij United veel onbestraft, als een speler bijvoorbeeld te laat kwam bij een training, een bespreking of een gezamenlijk eetmoment. 

Manchester United

Onder Ten Hag is dat verleden tijd: “Ten Hag brengt discipline in de ploeg. Ik denk dat we dit een tijdje gemist hebben. Voor mij is discipline niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. De overtreders van de regels zijn er te vaak mee weggekomen.”

Volgens Fernandes is dat een goede verandering. “Wanneer iemand te laat komt dan moet hij gestraft worden en ik denk dat het heel goed is dat hij (Ten Hag) dat doet. Voor mij is het sowieso geen probleem, want ik ben graag op tijd.”

Ten Hag is dus met een vliegende start aan de voorbereiding begonnen. In zijn eerste wedstrijd was United al te sterk voor aartsrivaal Liverpool (4-0) en daarna won het team van Ten Hag ook van Melbourne Victory en Crystal Palace. Op 7 augustus maakt Ten Hag zijn officiële debuut voor United in de Premier League-wedstrijd tegen Brighton, wat óók een weerzien met oud-Ajacied Joel Veltman betekent. 

TIP: Wint United van Brighton? Dan win jij 1.54x je inzet!


Slaagt Ten Hag bij United?

  • Ja
  • Nee
143+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie