‘Van Nistelrooy duidelijk over PSV-talenten’

Foto: ‘Van Nistelrooy duidelijk over PSV-talenten’

Ruud van Nistelrooy is na een paar jaar Jong PSV sinds dit jaar de eindverantwoordelijke bij het eerste elftal. Zijn jaren bij de beloften van de Eindhovenaren zorgen ervoor dat er in de voorbereiding veel jonge koppies te zien zijn in het PSV-shirt. 

Onder andere Richard Ledezma en Ismael Saibari maken veel indruk in de voorbereiding. De middenvelders kwamen de afgelopen seizoenen vooral voor Jong PSV uit en werkten dus al samen met Van Nistelrooy. De Eindhovenaren versterkten zich al flink de afgelopen weken, maar dat is voor Van Nistelrooy geen reden om de spelers in Jong PSV te laten. 

PSV

In gesprek met De Telegraaf gaat de trainer van PSV dieper in op de inzet van PSV-talenten aankomend jaar. “Er zijn veel jonge jongens die het goed doen. Ik zal niet schromen om daar een keuze voor te maken als er aanleiding toe is.”

PSV won de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven met afgetekende cijfers (5-0, red.), al is dat niet het belangrijkste volgens Van Nistelrooy. “Veel spelers hebben minuten gemaakt en we hebben geen blessures. Dat is de belangrijkste winst.”

Saibari beloonde zijn sterke spel met een doelpunt tegen FC Eindhoven. De aanvallende middenvelder is mogelijk één van de spelers die doorstoomt naar het eerste elftal dit jaar. De Belg maakte in ieder geval indruk op Van Nistelrooy: “Sommige jongens verrassen nu, omdat ze ook echt de kans krijgen. Als je kijkt naar de goal van Ismael (Saibari red.) vanavond bijvoorbeeld, daar komt een power vanaf…Hij schiet de as over en werkt goed af. Zijn eerste goal maakt hij via een heel mooie chip. Hij heeft zich goed laten zien vandaag.”

TIP: Wint PSV de Eredivisie? Dan win jij 3x je inzet!

Gaan we meer of minder PSV-talenten zien dan vorige seizoenen?

  • Meer
  • Minder
  • Evenveel
127+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie