Dybala neemt twijfels weg en kiest voor Mourinho

Foto: Dybala neemt twijfels weg en kiest voor Mourinho

AS Roma heeft zich verzekerd van de diensten van Paulo Dybala. Het was lang onduidelijk waar de toekomst van de transfervrije Argentijn lag, die lange tijd ook in de belangstelling stond van Internazionale. Dybala heeft de knoop nu toch doorgehakt en kiest voor een driejarig contract bij Roma.

Roma maakte woensdag de komst van Dybala bekend, die lange tijd op een transfer naar Inter leek af te stevenen. De Nerazurri haalden echter Romelo Lukaku op bij Chelsea, waardoor de interesse in de Argentijnse spits wat vertroebelde. Bij Roma gaat Dybala naar verluidt een jaarsalaris van zes miljoen euro opstrijken.

Mourinho

Dybala komt over van Juventus, waar hij uit zijn contract liep. Roma-trainer José Mourinho zou al langer gecharmeerd zijn van de aanvaller en nam al enige keren contact om met Dybala om hem te overtuigen om naar Roma te komen. Dybala speelde in totaal zeven seizoenen voor Juventus waarin hij 82x keer scoorde. Voor zijn komst naar De Oude Dame stond de Argentijn onder contract bij Palermo. 

Dybala is de vierde aanwinst voor Roma, dat eerder al Mile Svilar (Benfica), Nemanja Matic (Manchester United) en Zeki Celik (Lille OSC) wist vast te leggen. Voorts hopen de Italianen nog op de komst van Georgino Wijnaldum, die de opvolger moet worden van Henrikh Mkhitaryan. 

TIP: Speelt AS Roma de eerste wedstrijd gelijk tegen Salernitana? Verviervoudig hier je inzet!

 

 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie