‘Bizarre ontwikkeling met Memphis Depay’

Foto: ‘Bizarre ontwikkeling met Memphis Depay’

De Spaanse media schreven in de laatste maanden ongeveer duizend keer dat Memphis Depay overbodig was geworden bij FC Barcelona, maar de Nederlander schitterede gisteren in een oefenpotje tegen de Major League Soccer-club Inter Miami (0-6 winst).

De Oranje-international speelde goed en pikte een doelpuntje mee. El País schrijft: “Dit Barça maakt geen grapjes. Dit team liet zien weer honger te hebben. Het mooiste was het doelpunt van Memphis. Met losse heupen liet hij zijn danspartner met een elektrische dribbel alleen achter.”

“Memphis laat zien de handdoek niet in de ring te gooien”, vervolgt het dagblad. “De club kan hem vertellen een uitweg te zoeken, maar hij is nog niet klaar.”

Sport meldt op zijn beurt: “Het is vroeg, te vroeg om conclusies te trekken. Wat hier in Miami is tentoongesteld, laat je dromen. En dromen is gratis. Een van de laatste dingen die vrij zijn van betalingen en belastingen. Barça had de bal, verwende hem zelfs, verstopte hem voor Miami en was dapper toen hij verloren werd. Barça reageerde groots. De voorbereiding is begonnen met een boodschap: dit jaar worden geen grappen gemaakt.”

Barça-show

El Mundo Deportivo gaat nog wat verder: “Barcelona zette een show neer. Het maakte gevarieerde doelpunten en gaf hoop voor dit seizoen, dankzij het spel. Barça was superieur. Trainer Xavi Hernández heeft het buskruit gekregen dat hij wilde. Zes doelpunten, allemaal geweldige treffers. Het voebal was brutaal, frivool, snel en het regende kansen.”

TIP: Verdien 16 keer je inleg als Barça de Champions League pakt!

Memphis overbodig?

  • Ja
  • Nee
648+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie