‘Ajax slaat waanzinnige slag op transfermarkt’

Foto: ‘Ajax slaat waanzinnige slag op transfermarkt’

Ajax kan ondanks het vertrek van Lisandro Martínez terugkijken op een uitstekend weekeinde op de transfermarkt. De landskampioen staat klaar om drie transfers (!) af te ronden. 

De Telegraaf schrijft zondagavond: “Ajax heeft op de transfermarkt een knotsgek, maar uiterst succesvol weekeinde achter de rug. Technisch manager Gerry Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar haalden bij de overstap van Lisandro Martinez naar Manchester United het onderste – lees: bijna de bodem – uit de kan en legden de basis voor de komst van Brian Brobbey (RB Leipzig), Francisco Conceiçao (FC Porto) en Calvin Bassey (Rangers FC).”

Ajax gaat minimaal 57 miljoen euro (exclusief bonussen) verdienen aan Martínez. De krant weet: “Voor 22 miljoen euro van dat bedrag (en een kleine bonus) staat Ajax op het punt Bassey aan te trekken. De linksbenige centrale verdediger van Rangers wordt in staat geacht het verlies van Martinez klein te houden. Hij tekent voor vijf jaar of voor vier seizoenen met een optiejaar.”

Daar blijft het niet bij: “De komst van het grote Portugese talent Conceiçao wordt ook steeds waarschijnlijker. De door FC Barcelona en Manchester City begeerde buitenspeler, die een gelimiteerde afkoopsom heeft van vijf miljoen euro, ziet Ajax als ideale tussenstap en tekent als alles rondkomt tot medio 2027. Net als Brobbey, die bijna weer definitief Ajax-speler is.”

TIP: Wint Ajax van PSV? Win 1,77 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heb je veel vertrouwen in het nieuwe Ajax?

  • Ja
  • Nee
1551+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie