Ten Hag krijgt goed Ronaldo-nieuws

Foto: Ten Hag krijgt goed Ronaldo-nieuws

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo, heeft drukke dagen. De Portugese superster wil vertrekken bij Manchester United, maar de inmiddels 37-jarige aanvaller is niet meer zo populair als vroeger (lees: hij zelf dacht). Na Chelsea wees ook Bayern München zijn komst openlijk af. 

Hasan Salihamidzic kreeg de vraag of hij Cristiano Ronaldo naar Beieren ging halen nu Robert Lewandowski zijn gewenste transfer naar FC Barcelona aan het afronden is. De sportief directeur van Bayern was duidelijk: “Ik heb veel respect voor Ronaldo, voor zijn successen en zijn carrière. Maar opnieuw: zijn komst is geen optie voor ons.”

Eerder werd ook al duidelijk dat Chelsea niet op de komst van de Portugees zit te wachten en bij Paris Saint-Germain is er geen plek voor nóg een topaanvaller. Daardoor lijkt Napoli op dit moment de enige overgebleven kandidaat op de Europese velden. 

Erik ten Hag

Dat is goed nieuws voor Erik ten Hag. De Nederlandse trainer wil Ronaldo dolgraag behouden. Dat de aanvaller op dit moment afwezig is wegens familieomstandigheden, voedde de geruchten over een vertrek de afgelopen weken flink. Nu de opties van Ronaldo slinken, wordt een langer verblijf op Old Trafford weer aantrekkelijk. 

Of de aanstaande transfer van Lisandro Martínez naar United en het akkoord met FC Barcelona omtrent Frenkie de Jong (75 miljoen euro + 10 miljoen euro add-ons) genoeg zijn om de Portugees ervan te overtuigen bij United te blijven, is niet bekend. De verwachting is dat Ten Hag en Ronaldo eerst een hartig woordje spreken op het moment dat de sterspeler terugkeert in Engeland. 

TIP: Wint United van Brighton? Dan win jij 1.53x je inzet!

Blijft Ronaldo bij United?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
245+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie