PSV kondigt transfer alvast aan

Foto: PSV kondigt transfer alvast aan

PSV is dicht bij de komst van de jonge Everton-vleugelverdediger Jarrad Branthwaite, zo kondigen de Eindhovenaren zelf aan via de officiële kanalen. De gesprekken tussen de betrokken partijen bevinden zich in de afrondende fase.

“PSV verwacht binnenkort te beschikken over de Engelse verdediger Jarrad Branthwaite”, schrijft de Eredivisie-topclub op zijn website. “De gesprekken tussen PSV en Everton over een huurtransfer van de 20-jarige centrumverdediger bevinden zich in de afrondende fase. Branthwaite is dit weekend in Eindhoven voor zijn medische keuring. Hij bezoekt ook PSV Campus De Herdgang en het oefenduel van PSV tegen Villarreal. Als de gesprekken afgerond zijn, volgt zijn presentatie.”

Selectie rond

De Telegraaf liet onlangs weten: “Met Branthwaite als verdedigende kracht heeft PSV zijn selectie rond. Het vastleggen van Savinho is een formaliteit. De Eindhovense club heeft er goede hoop op dat Érick Gutiérrez zijn contract zal verlengen. De Mexicaan veroverde vorig seizoen een basisplaats en groeide uit tot een belangrijke kracht. De vraag is hoe vaak hij in actie zal komen als PSV met de punt naar achteren blijft spelen.”

“Dan is er maar één verdedigende middenvelder nodig”, vervolgde de krant. “De vraag is echter of de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy in topwedstrijden kan vasthouden aan die aanvallende speelstijl. Arminia Bielefeld legde vorige week de kwetsbaarheid van de Eindhovense club bloot.” Het werd 4-0 voor de Duitsers.

TIP: Verdien 3 keer je inleg als PSV Eredivisie-kampioen wordt!

Goede aanwinst?

  • Lijkt mij wel
  • Mwah…
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie