‘Tom Beugelsdijk verrast met KKD-avontuur’

Foto: ‘Tom Beugelsdijk verrast met KKD-avontuur’

Tom Beugelsdijk staat voor een zéér verrassende overstap. De 31-jarige verdediger zal zaterdagochtend een driejarig contract tekenen bij Helmond Sport, dat droomt van promotie naar de Eredivisie.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “Transferkoorts in Helmond? Dat hebben ze jaren niet gehad, zelfs niet bij de terugkeer van Robert Braber en Marc Höcher in de zomer van 2016. Nu is het wel anders; na jaren van sportieve armoede wil Helmond Sport weer eens een serieus woordje meespreken in de eerste divisie en is het spelersbudget door geldschieter Philippe van Esch met ruim één miljoen euro verhoogd tot 1,8 miljoen euro.”

Met dat budget zorgt Helmond Sport nu voor verbazing door Beugelsdijk op te pikken. De verdediger (31) werd al in het ziekenhuis van Helmond gespot voor de medische keuring en begin deze week raakten de onderhandelingen in een stroomversnelling. Zelf hoopte de clubloze speler nog even op een Eredivisie-club, maar na het afhaken van RKC Waalwijk besloot hij ‘de hyperambitieuze plannen’ in Helmond te omarmen.

Beugelsdijk speelde de laatste seizoenen voor Sparta Rotterdam, waar zijn contract niet werd verlengd. Deze zomer kreeg de verdediger te horen dat hij voor drie wedstrijden is geschorst vanwege het wedden op wedstrijden uit de Eredivisie en de KNVB Beker. Eerder onderzoek naar matchfixing leverde hem geen straf op. 

TIP: Wedden op KKD-duels? Waag je gok via Circus en pak de €250 bonus!

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
79+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie