‘Ten Hag nog niet uitgeshopt bij Ajax’

Foto: ‘Ten Hag nog niet uitgeshopt bij Ajax’

Ajax en Manchester United staan op het punt om de transfer van Lisandro Martínez af te ronden. De Argentijn volgt Erik ten Hag naar Engeland, maar mogelijk blijft het daar niet bij.

De Engelse voetbaljournalist Tom McDermott schrijft dat Antony nog altijd een serieuze optie is voor Manchester United. Op Old Trafford voorziet men geen probleem om tot een persoonlijk akkoord te komen met de Braziliaanse aanvaller, die zelf ook graag voor The Red Devils wil spelen.

De vraag is echter of de clubs het ook eens kunnen worden. McDermott schrijft op Twitter dat United op dit moment niet wil voldoen aan het door Ajax gestelde prijskaartje (tachtig miljoen euro). Men hoopt dat de Amsterdammers aan de onderhandelingstafel akkoord gaan met een lagere transfersom.

Ajax stelt zich hard op

Ajax staat daar niet om te springen. De Amsterdammers hebben met Ryan Gravenberch, Sébastien Haller en nu Martínez al een gigantisch bedrag opgehaald aan transferinkomsten, waardoor nóg een klapper niet noodzakelijk is. Daar komt nog bij dat de clubleiding wil voorkomen dat trainer Alfred Schreuder een compleet nieuw team moet bouwen.

Ajax zal proberen om Antony in Amsterdam te houden, maar net als Martínez lijkt ook hij voor een hoge transfersom wel degelijk te koop. Naast Manchester United is ook Liverpool in hem geïnteresseerd.

TIP: Wint Ajax van Fortuna? Win 1,18 keer je inleg via Circus!

Gaat ook Antony naar United?

  • Ja
  • Nee
427+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie