‘Feyenoorder overtuigt Mourinho’

Foto: ‘Feyenoorder overtuigt Mourinho’

José Mourinho had met AS Roma veel moeite om Feyenoord te verslaan in de Conference League-finale. De Portugese manager van de Romeinen heeft tijdens die finale zijn nieuwe centrumverdediger mogelijk aan het werk gezien. Volgens Italiaanse media heeft AS Roma de gesprekken over Marcos Senesi inmiddels geopend. 

Verschillende Italiaanse media schrijven dat AS Roma zelfs de belangrijkste kandidaat is om de Argentijnse centrale verdediger over te nemen. De ploeg van Mourinho is niet de enige vereniging uit de Serie A die interesse heeft in de Feyenoorder. Ook Napoli heeft de linkspoot op de verlanglijst staan. 

Feyenoord 

Het grootste struikelblok is op dit moment de vraagprijs van Feyenoord. Hoe hoog de biedingen van Napoli en AS Roma zijn/worden, is niet bekend. Wel valt er in de Italiaanse kranten te lezen dat de Rotterdammers géén genoegen nemen met een transfersom tussen de vijftien en twintig miljoen euro. Afgaande op die bedragen, kan je de hoogte van het bod van de Italiaanse vereniging(en) wel inschatten. 

Senesi heeft op dit moment een geschatte transferwaarde van 17 miljoen euro. Een bod van minimaal twintig miljoen euro lijkt dus genoeg om het eenjarige contract van Senesi af te kopen. De Rotterdammers hebben nog een eenzijdige optie om dat contract tot medio 2024 te verlengen, al staat daar wel een salarisverhoging voor Senesi tegenover. 

Senesi 

Dat Feyenoord door de transfers van Sinisterra (25 + 5 miljoen euro) en Tyrell Malacia (15 + 2 miljoen euro) een boost van het budget heeft gekregen, kan ervoor zorgen dat de optie lichten in het Senesi-contract ineens een stuk realistischer is geworden en dat de Rotterdammers daarom hoog in de boom gaan zitten qua vraagprijs. 

Zaakwaarnemer Danilo Caravello liet zich eerder al uit over de vraagprijs van Feyenoord: “Het grootste obstakel blijft echter zijn prijskaartje, want het is nooit makkelijk om een deal te sluiten met een Nederlandse club. Senesi is een speler waar veel teams interesse in hebben, maar uiteindelijk komt er niets van terecht. Dat is omdat de clubs hem niet willen of kunnen betalen, óf omdat Feyenoord hem niet wil verkopen.”

TIP: Pak 9x je inzet als Feyenoord kampioen van Nederland wordt!

Blijft Senesi bij Feyenoord?:

  • Denk het wel
  • Denk het niet
  • Ik moet het nog zien
450+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie