Veelbesproken Hilterman wijst Eredivisie af voor KKD

Foto: Veelbesproken Hilterman wijst Eredivisie af voor KKD

Jeredy Hilterman vervolgt zijn carrière verrassend genoeg bij Almere City. Volgens de club kon hij ook naar meerdere Eredivisionisten, toch tekent hij vandaag voor twee jaar met optie voor nog een extra seizoen bij de Keuken Kampioen Divisionist.

Hilterman komt over van NAC, waarvoor-ie bij veertien goals betrokken was in 36 optredens. “Almere City staat bekend als een club in opbouw met fantastische faciliteiten. Het plaatje klopt voor mij en ik wil graag een aandeel hebben in de volgende stap van deze organisatie. Ik hoop met doelpunten en assists het verschil te maken”, reageert het 24-jarige jeugdexponent van FC Utrecht.

Almere-directeur Johan Hansma is ook erg content: “Jeredy kan goede cijfers overleggen op dit niveau, maar is zoals alle jonge jongens op zoek naar vastigheid en vertrouwen. In gesprek met de club en trainer Alex Pastoor heeft hij een goede en gretige indruk achtergelaten en aangegeven de laatste periode zo snel mogelijk te willen vergeten door zijn voeten te laten spreken. Wij zijn ervan overtuigd dat Almere City FC hierbij de perfecte match is.”

Ophef

Recent zorgde Hilterman nog voor ophef door op het promotiefeestje van FC Emmen, dat hem vorig seizoen huurde, hardop te roepen dat hij ‘een fout had gemaakt door ooit voor NAC te kiezen’. De club uit Breda zette hem daarvoor uit de selectie en verkoopt hem nu met verlies door.

TIP: Ook op duels in de KKD vind je de beste odds bij Circus!

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Almere City FC (@almerecityfc)

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Almere City FC (@almerecityfc)

Goede aanwinst?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik heb zo mijn twijfels..
25+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie