‘Grote Memphis Depay-teleurstelling’

Foto: ‘Grote Memphis Depay-teleurstelling’

Memphis Depay komt niet meer in de plannen van oefenmeester Xavi Hernández voor bij FC Barcelona en mag naar verluidt vertrekken. Maar waar ligt zijn toekomst precies? De aanvaller is behoorlijk kieskeurig…

Althans, volgens het dagblad The Express heeft hij Arsenal én Tottenham Hotspur afgewimpeld. Beide Premier League-topclubs gooiden onlangs een balletje op bij zijn management, maar Memphis zou per se in de Champions League willen uitkomen. En The Gunners en The Spurs hebben zich niet gekwalificeerd voor het miljardenbal.

Zelf heeft de international van het Nederlands elftal zich overigens nog goed naar zijn zin in het Camp Nou-stadion. Laatst vertelde hij op de officiële website van zijn sponsor Red Bull: “Het is een fantastische club en ik merkte ook meteen hoe groot Barça is. Als ik het stadion binnenkom met al die fantastische fans voel ik hoeveel power en history deze club heeft. Barcelona moest helemaal opnieuw beginnen. Het is een uitdaging en daar komen ups-and-downs bij kijken. We zijn op de goede weg en ik heb echt het gevoel dat ik iets kan bijdragen aan het team. Er gaan hier nog veel mooie momenten komen.”

De Jong en Alves

Over zijn maatjes bij Barça zei hij vervolgens: “Frenkie de Jong en ik zijn goede vrienden, ook buiten het veld. Ik heb ook een goede connectie met Dani Alves (inmiddels vertrokken, red.). Iedereen sport om prijzen te winnen en Dani heeft er ongelooflijk veel gepakt. Naast zijn prijzen is hij ook als persoon inspirerend, dat komt door zijn kijk op het leven en de energie die hij afgeeft. Hij staat altijd op met positieve energie en blokt al het negatieve af. Ik denk dat dit heel belangrijk is bij het behalen van succes.”

TIP: Verdien 2.40 als Barça de Primera División-titel pakt!

Geef jij Memphis gelijk?

  • Ik wel
  • Ik niet
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie