TRANSFERUURTJE: Feyenoord heeft beet, breaking Brobbey-nieuws

Foto: TRANSFERUURTJE: Feyenoord heeft beet, breaking Brobbey-nieuws

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Mogelijk versterkt SC Cambuur zich deze week nog met een verdediger van Feyenoord. Volgens journalist Reon Boeringa van Voetbal International hebben de Friezen namelijk serieuze interesse in Denzel Hall. Het alternatief van technisch directeur Foeke Booy is PSV-jongeling Shurandy Sambo, die net terug is van een zware blessure en in de voorbereiding bij de hoofdmacht van Ruud van Nistelrooy erg veel indruk maakt deze zomer.

Feyenoord kan snel beschikken over Javairô Dilrosun meldt De TelegraafDe buitenspeler is dichtbij een overgang naar De Kuip en kan hoogstwaarschijnlijk komende zondag al zijn officieuze debuut maken voor de Rotterdammers. Volgens het Duitse BILD legt Feyenoord een bedrag van vijf miljoen euro op tafel voor de Herta BSC-aanvaller, De Telegraaf rept van enkele miljoenen. Dilrosun moet in De Kuip de opvolger worden van Luis Sinisterra, die voor een bedrag van 25 miljoen euro (exclusief bonussen) vertrok naar Leeds United.

Na Steven Bergwijn lijkt ook aanwinst nummer twee een feit bij Ajax. Volgens De Telegraaf verhuist Owen Wijndal definitief naar de landskampioen. De Telegraaf schrijft zondagavond: “Ajax en AZ zijn er dan toch in geslaagd het papierwerk van de transfer van Owen Wijndal (22) in orde te maken. De Amsterdammers betalen tien miljoen euro voor de linksback, die in de Johan Cruijff ArenA tot de zomer van 2027 tekent.”

De kans is klein dat Manchester United de Ajaxterugkeer van Brian Brobbey in de weg staat. Het is de verwachting dat de spits ‘gewoon’ in Amsterdam speelt komend seizoen. Volgens The Express is er voor Brobbey niets veranderd. De bonkige spits van RB Leipzig is gestreeld door de interesse van Manchester United, maar heeft nog altijd een uitgesproken voorkeur voor Ajax. De Britse krant schrijft dat men erop rekent dat de deal met de Amsterdammers ‘gewoon’ rond komt.

Buitenland:

FC Barcelona is er alles aan gelegen om Raphinha naar Camp Nou te halen. De aanvaller van Leeds United wordt al lange tijd gelinkt aan een overgang naar Barcelona, maar beide clubs lijken nu tot een akkoord te komen. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat beide clubs een mondeling akkoord hebben bereikt over een transfersom van ruim zeventig miljoen. Barcelona wil een vaste transfersom van 55 miljoen euro betalen voor de vleugelaanvaller, die door middel van bonussen kan oplopen tot maximaal 72 miljoen euro.

En tot slot: Chelsea-manager Thomas Tuchel staat vooralsnog niet te springen om een samenwerking met Cristiano Ronaldo. De Duitser zou sceptisch zijn over de eventuele komst van de steraanvaller van Manchester UnitedDat heeft niet eens zozeer te maken met de kwaliteiten van Ronaldo. De Duitse manager van Chelsea is vooral bang dat de 37-jarige aanvaller de balans van het elftal in gevaar brengt. Volgens hem is Manchester United daar vorig seizoen ook het slachtoffer van geworden, zo weet The Daily Mail.

TIP: Wint Chelsea van Everton? Win 1,74 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Waar speelt Brobbey volgend seizoen?

  • Ajax
  • Man United
  • RB Leipzig
  • Ergens anders
296+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:00
0+
Van ‘t Schip begint bij Ajax aan eindexamen
11:57
1+
Leicester-coach ontslagen wegens relatie met speelster: ‘Dit is niet gezond’
11:52
8+
NEC-supporters furieus na Vitesse-besluit: “Zware competitievervalsing”
11:37
6+
‘Rolmodel’ Henderson oogst lof: “Heb heel goede band met hem”
11:28
6+
5 Nederlanders bereiken halve finale Champions League
11:22
85+
Heeft Ajax nieuwe Frenkie de Jong?
11:07
24+
Oud-Vitessenaar uit zorgen: “Hoort niet zo laag te spelen”
10:50
28+
EK-bierwaarschuwing: “1 april-grap?”
10:35
389+
‘Alfred Schreuder blokkeert Ajax-overgang’
10:20
148+
‘Ajax-zomertransfer: 27 miljoen’
10:17
63+
Smakelijke FC Utrecht-onthulling over Ten Hag: “Iedereen werd gek van hem”
10:00
108+
Oud-Feyenoorders investeren in Mexico in carrière en portemonnee
09:56
46+
NEC-aanhang hoort Vitesse-tegenvaller
09:48
433+
‘Berghuis-transfer voor fooi’
09:41
26+
Jong PSV-trainer kondigt vertrek aan: “Tijd voor een volgende stap”
09:25
3509+
‘Van der Gijp op non-actief bij Vandaag Inside’
09:11
183+
Valentijn Driessen velt oordeel over Brenet-besluit FC Twente
08:55
331+
‘Mislintat-alarmbellen gaan af bij Ajax’
08:40
404+
‘Ajax streept volgende kandidaat door’
08:25
157+
‘Beker-opsteker voor Feyenoord’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie