Verheydt sloeg ‘next level’ aanbiedingen af: ‘Ik ben ADO heel dankbaar’

Foto: Verheydt sloeg ‘next level’ aanbiedingen af: ‘Ik ben ADO heel dankbaar’

Thomas Verheydt liep met ADO Den Haag op een haar na promotie mis naar de Eredivisie. De aanvaller kon deze zomer naar tal van lucratieve oorden vertrekken, maar speelt komend seizoen gewoon weer in het groengeel. Verheydt hoopt komend seizoen alsnog te kunnen promoveren met ADO.

Verheydt vertelde in een uitgebreid interview met Voetbal International dat hij tal van aanbiedingen had ontvangen uit exotische oorden. “Er waren mensen van allerlei clubs overgevlogen, ze hadden me ook in de play-offs aan het werk gezien. Ik heb met Japanners gesproken, met een sjeik uit Saoedi-Arabië, ik kon naar Thailand.”

ADO was beste optie

Volgen de spits had hij zo overal zijn handtekening kunnen zetten. “Het lag allemaal heel concreet op tafel. Ik kon er zo naartoe. Het is wel even next level als je dat voor je ziet. Verheydt sloeg de buitenlandse interesse echter allemaal af en besloot toch gewoon bij te tekenen bij ADO. “De club heeft zijn vertrouwen in mij uitgesproken en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben nu dertig jaar oud en misschien komt die kans om eens te cashen ooit nog eens voorbij. Het is niet zo dat ik dit nu helemaal uit mijn hoofd heb gezet, maar voor nu was het gewoon de beste beslissing om lekker hier te blijven.”

TIP: Pak 6x je inzet bij een kampioenschap voor ADO Den Haag in de KKD!

Wordt ADO komend seizoen kampioen in de KKD?

  • Ja
  • Nee
45+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie