‘PSV moet streep zetten door Wijnaldum-transfer’

Foto: ‘PSV moet streep zetten door Wijnaldum-transfer’

PSV toonde zich tot nu toe zeer slagvaardig op de transfermarkt en presenteerde al een flink aantal nieuwe aanwinsten. De Eindhovenaren zijn echter nog niet klaar en hopen in ieder geval nog op een nieuwe centrale verdediger. Ook wordt de naam van Georgino Wijnaldum veelal genoemd, maar de komst van de Paris Saint-Germain-middenvelder lijkt niet haalbaar.

Technisch directeur John de Jong laat in een interview met Voetbal International weten dat hij de komst van Wijnaldum enorm zou toejuichen. “Maar je moet je afvragen of dit realistisch is, op dit moment niet echt. Georginio is natuurlijk een absolute topspeler waarvan ik vind dat hij ook op het WK moet spelen.”

Concurrentie voor Wijnaldum

Wijnaldum maakte vorig jaar de overstap van Liverpool naar PSG, maar kwam nauwelijks in de plannen voor van Mauricio Pochettino. Het gebrek aan speeltijd kostte de middenvelder zelfs zijn plek in Oranje voor de Nations League-wedstrijden. Wijnaldum ligt in Parijs nog vast tot medio 2024, maar het is de vraag of de voormalig PSV’er ook een nieuwe kans krijgt onder de nieuwe trainer Christophe Galtier. Bovendien haalde PSG ook nog eens Vitinha op bij FC Porto en lijkt ook Renato Sanches overgenomen te worden van Lille OSC. Twee spelers die ook op de plek van Wijnaldum kunnen spelen, waardoor er nog minder perspectief op speeltijd lijkt voor de Nederlander.

TIP: Pakt PSV komend seizoen de titel? Verdrievoudig hier je inzet!

Zou Wijnaldum een absolute aanwinst zijn voor PSV?

  • Ja
  • Nee
279+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie