‘Ajax krijgt niet te weigeren Martínez-bod’

Foto: ‘Ajax krijgt niet te weigeren Martínez-bod’

Het lijkt er sterk op dat Lisandro Martínez Ajax gaat inruilen voor Manchester United. De Engelse grootmacht heeft een bod van vijftig miljoen gedaan op de Argentijn meldt De Telegraaf en voldoet daarmee aan de gestelde vraagprijs van de Amsterdammers. 

Volgens de ochtendkrant moet de directie, in overleg met de raad van commissarissen, zich vrijdag buigen over het aanbod van de Engelsen. De 24-jarige Martínez is er zelf wel uit en vindt het tijd voor de volgende stap. De centrumverdediger kan bij United drie keer zoveel verdienen als in Amsterdam.

Cruciale beslissing

De clubleiding van Ajax zal dan ook een cruciale beslissing moeten nemen, wat herinneringen oproept aan de zaak David Neres. In 2019 bood het Chinese Guangzhou Evergrande vijftig miljoen euro op de Braziliaan, maar Ajax sloeg destijds dat bod af. Uiteindelijk werd de aanvaller slechts voor vijftien miljoen euro verkocht aan Shakhtar Donetsk. Het gevaar schuilt met name in de prestaties van Ajax, dat bij een minder seizoen in de Champions League moet vrezen dat de spelerswaarde een stuk omlaag zal gaan. 

Ten Hag heeft zijn zinnen gezet op de komst van Martínez, die de verdediging van de Mancunians van nieuwe impulsen moet voorzien. Met het bod van vijftig miljoen lijkt ook concurrent Arsenal aan de kant gezet te worden, dat ook lange tijd interesse had in de Argentijn. United haalde eerder al Tyrell Malacia van Feyenoord en is ook dichtbij de komst van Christian Eriksen. Martínez moet de derde versterking worden voor Ten Hag.

TIP: Blijft United in het eerste competitieduel tegen Brighton steken op een gelijkspel? De odd is 3.95!

Moet Ajax het bod van 50 miljoen accepteren?

  • Ja
  • Nee
906+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie