‘Slot slaat met vuist op tafel en krijgt aanwinst’

Foto: ‘Slot slaat met vuist op tafel en krijgt aanwinst’

Feyenoord moet het voorlopig stellen zonder Frank Arnesen en dus zal Dennis te Kloese voorlopig in samenwerking met anderen diens honneurs waarnemen. Er staat hem meteen een loodzware opgave te wachten. 

Voetbal International schrijft: “Als zijn agenda het toestaat, zal Te Kloese in Saalfeld bijpraten met Arne Slot. Want er moet nog wel wat gebeuren, kwalitatief en kwantitatief. Slot wil er zeven spelers bij, omdat hij niet kan vertrouwen op weer een vrijwel blessurevrij seizoen voor veertien potentiële basisspelers.”

Er zijn kopzorgen bij Feyenoord. “De nieuwe middenvelder Mats Wieffer is er voor de breedte, maar moet na de ziekte van Orkun Kökcü (hij zit inmiddels weer thuis) aan de bak en heeft nog moeite met het tempo, wat logisch is. Daarnaast heeft Slot geen linksbacks na het vertrek van Malacia en speelt Marcus Pedersen er noodgedwongen.”

Aanwinst aanstaande

De oplossing lijkt ‘m in de transferwindow te liggen. VI: “Natuurlijk heeft Feyenoord wel een lijst klaar liggen met potentiële versterkingen. Daarover zullen algemeen directeur en trainer gaan praten, mocht Te Kloese er morgen zijn. Wel lijkt Javaîro Dilrosun weer een stapje dichter bij een contract met Feyenoord.”

Dilrosun staat nog op de loonlijst van het Duitse Hertha BSC. De aanvaller werd vorig seizoen uitgeleend aan het Franse Girondins de Bordeaux.

TIP: Feyenoord landskampioen? Win acht keer je inleg via bet365!

Is Dilrosun een aanwinst voor Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
1195+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie