‘Jackpot voor Ajax na WK-transfer’

Foto: ‘Jackpot voor Ajax na WK-transfer’

Het wereldkampioenschap in Qatar moet Ajax de jackpot opleveren. Volgens het Mexicaanse medium La Opinión zijn de Amsterdammers van zins om Edson Álvarez te verkopen, maar pas nadat zijn marktwaarde flink gestegen is.

En dat moet dus op het WK in Qatar gebeuren. Álvarez is basisspeler bij het nationale elftal van Mexico en als dat het ver schopt op het wereldkampioenschap is het natuurlijk niet uitgesloten dat dat iets met zijn prijs doet. Op dit moment zou H2 (Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra) in ieder geval dertig miljoen euro vragen voor de controleur, maar na het WK is the sky the limit.

Eerder vandaag schreef De Telegraaf al: “Álvarez mag vertrekken als een bedrag rond de dertig miljoen euro wordt betaald. Vooralsnog lijkt het er op dat de middenvelder vanwege het WK in elk geval tot januari bij Ajax zal blijven.”

Martínez

Lisandro Martínez is veel dichter bij een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA: “Martinez dringt aan op medewerking aan een transfer, maar kreeg ondanks riante biedingen van Arsenal (maximaal veertig miljoen euro) en Manchester United (maximaal 45 miljoen euro) tot dusver nul op het rekest. De Argentijn, die hoopt dat Ajax een realistisch bedrag voor hem gaat vragen (maximaal vijftig miljoen euro) is in de drie jaar dat hij bij Ajax speelt drie keer eerste in de Eredivisie geworden, won de KNVB-beker en overwinterde in de Champions League. Martinez kostte Ajax in 2019 ‘slechts’ zeven miljoen euro en zal bij biedingen rond of boven de vijftig miljoen euro waarschijnlijk met zijn vuist op tafel slaan.”

TIP: Verdien 150 keer je inleg als Mexico het WK wint!

Gaat hij een goed WK spelen?

  • Sowieso
  • Nee
661+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie