Brenet hakt knoop door: geen Feyenoord, maar Twente

Foto: Brenet hakt knoop door: geen Feyenoord, maar Twente

Joshua Brenet heeft vandaag de knoop definitief doorgehakt: de vleugelverdediger blijft bij FC Twente en wijst daarmee een contractaanbod van Feyenoord af. Het afgelopen seizoen werd hij al door de Tukkers gehuurd van TSG Hoffenheim, waar zijn contract deze zomer afliep.

De Telegraaf schrijft: “Twente doet een grote financiële inspanning om hem te behouden, zoals technisch directeur Jan Streuer dat eerder ook heeft gedaan en daarnaast kiest Brenet voor het sportieve plaatje. Bij Feyenoord zou hij als breedte-versterking worden gehaald, als back-up voor de rechts- en linksbackpositie en na jarenlang weinig speeltijd te hebben gehad bij 1899 Hoffenheim wil de oud-PSV’er per se voorkomen, dat hij weer op de bank of de tribune terechtkomt.”

Drukke Twentse transferzomer

Brenet, die al door trainde bij Twente deze zomer, tekent volgende week voor twee jaar bij de club van Ron Jans, onder wiens leiding hij was uitgegroeid tot een belangrijke kracht én publiekslieveling in de Grolsch Veste. Eerder legde directeur Jan Streuer ook al Michel Vlap (definitief overgenomen van Anderlecht) en Michal Sadilek (definitief overgenomen van PSV) permanent vast na geslaagde huurbeurten.

Bovendien wordt Manfred Ugalde nog een jaar gehuurd van Manchester City, maakte Sem Steijn de overstap van ADO en kwam Przemyslaw Tyton als nieuwe reservegoalie.

TIP: Wint Twente het openingsduel van NEC? Verdubbel hier je inzet!

Snap jij Brenet?

  • Ja
  • Nee
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie