United-icoon Keane ziet droombestemming Ronaldo

Foto: United-icoon Keane ziet droombestemming Ronaldo

Zien we Cristiano Ronaldo volgend seizoen nog in de Premier League? De Portugees wil Europees voetbal spelen en lonkt naar Chelsea. Manchester United-icoon Roy Keane heeft al aangegeven hoeveel impact Ronaldo zou hebben bij The Blues

United vecht om de Portugese international vast te houden, nadat hij zijn vertrekwens duidelijk maakte. Maar de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar wil zijn vak niet uitoefenen in de Europa League. Hij wil in zijn laatste jaren nog meedingen naar hoofdprijzen in het voetbal. Daarop ging Ronaldo’s zaakwaarnemer Jorge Mendes in overdrive op zoek naar een nieuwe topclub. Bij Chelsea ontmoette hij al de nieuwe eigenaar Todd Boehly. 

Grappig genoeg werd het onderwerp van een verhuizing naar Chelsea sarcastisch aangestipt door Keane toen United en Chelsea eerder in het jaar gelijkspeelden in de Premier League. CR7 had gelijk gemaakt een minuut nadat Marcos Alonso de Londenaren op voorsprong had gezet, waarbij Keane de invloed van het Portugese icoon op het spel prees en zei dat hij vijftig doelpunten zou scoren in het team van Thomas Tuchel. 

Scoren als geen ander

Keane zei toen over de Portugese ster: “Het moeilijkste van het spel is de bal in het net leggen. Dit was zijn enige kans vanavond en bekijk de kansen die Chelsea creëerde. Hij zit bij de arme United-ploeg die niet veel kansen creëert en hij produceert nog steeds”, aldus een lovende Keane over de Portugese superster.

TIP: Pak 1.54x je inleg als United begint met een zege in de PL. Scoor nu €250 bonus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Past Ronaldo perfect bij Chelsea?

  • 100%
  • Ben daar niet zeker van
126+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie