‘Ten Hag mogelijk zonder Ronaldo op trainingskamp’

Foto: ‘Ten Hag mogelijk zonder Ronaldo op trainingskamp’

Manchester United weet nog niet of Cristiano Ronaldo vrijdag in het vliegtuig stapt om mee te gaan op trainingskamp. De Engelse topclub heeft een trip aan Thailand en Australië op de planning staan.

De 37-jarige Ronaldo had deze week moeten aansluiten in Manchester, maar vanwege familieredenen heeft hij permissie gekregen om weg te blijven. Volgens Sky Sports is niet duidelijk of de Portugees vrijdag in het vliegtuig stapt voor het trainingskamp onder leiding van manager Erik ten Hag.

Ronaldo zou volgens verschillende media aansturen op een breuk met Manchester United. Ten Hag hoopt nog altijd op een samenwerking met de steraanvaller. Hij voerde met alle selectiespelers een gesprek en wil ook met de Portugees gaan praten zodra hij weer aansluit.

Hoewel United Ronaldo toestemming heeft gegeven om langer in Portugal te blijven, daar is een transfer vooralsnog onbespreekbaar. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft te horen gekregen dat de aanvaller deze zomer niet te koop is. United wijst daarbij onder meer op het ‘Cristiano-effect’: sponsordeals, social media-aandacht en andere vormen van marketing.

De vraag is niettemin of United in staat is om een gefrustreerde Ronaldo in Manchester te houden. Chelsea zou hem graag willen inlijven en zo worden er meer clubs genoemd als opties.

TIP: Eindigt United in de topvier? Win 2,37 keer je inleg via bet365!

Gaat Ronaldo deze zomer vertrekken bij United?

  • Ja
  • Nee
92+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie