‘Memphis Depay transfereert dankzij Ajax’

Foto: ‘Memphis Depay transfereert dankzij Ajax’

Memphis Depay dreigt FC Barcelona al na één seizoen te vertrekken. De Oranje-international keert mogelijk terug naar de Premier League, waar hij zijn loopbaan kan voortzetten bij Tottenham Hotspur

Tottenham staat op het punt om Steven Bergwijn voor dertig miljoen euro te verkopen aan Ajax. In Londen kwam de aanvaller weinig aan spelen toe, maar alsnog wil de Premier League-club deze miljoenen aanwenden om een vervanger aan te trekken. Volgens SPORT moet Memphis de Londenaren van een kwaliteitsimpuls voorzien.

De Spaanse sportkrant schrijft dat FC Barcelona aanstuurt op een vertrek van de Oranje-international. Tottenham wil daar naar verluidt van profiteren en zou diens naam hebben genoemd gedurende de onderhandelingen met Clément Lenglet. Memphis wil bij voorkeur in Catalonië blijven, maar zou welwillend hebben gereageerd.

Herkansing

Voor Memphis zou een transfer naar Tottenham een herkansing betekenen in de Premier League. Eerder flopte hij onder Louis van Gaal en José Mourinho bij Manchester United, maar in Londen zou hij kunnen bewijzen dat hij wel degelijk gemaakt is voor dit niveau.

Ook bij Tottenham zal Memphis moeten strijden voor een basisplaats. Harry Kane en Heung-Min Son zijn immers onomstreden, waar er nog een aantal andere concurrenten rondlopen. Toch lijkt Memphis een grote kans te maken dankzij Oranje-collega Bergwijn.

TIP: Memphis topscorer van het WK? De odd is 26.00!

Moet hij deze kans pakken?

  • Ja
  • Nee
1420+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie