Kopenhagen gaat Feyenoord wijzen op niet nagekomen afspraken

Foto: Kopenhagen gaat Feyenoord wijzen op niet nagekomen afspraken

FC Kopenhagen is niet te spreken over hoe Feyenoord voor de dag kwam tijdens het oefenduel van afgelopen zaterdag. De Denen gaan de stadionclub wijzen op niet nagekomen afspraken.

Kopenhagen haalde met liefst 0-7 uit op Varkenoord tegen een jeugdig Feyenoord. De Scandinaviërs traden wel aan in hun sterkste opstelling aan, zij beginnen over twee weken al aan de competitie. “Dit was niet de wedstrijd waarop we hoopten en die we nodig hadden. Dit Feyenoord was kwalitatief niet zo sterk als we hadden afgesproken”, zei trainer Jess Thorup na afloop.

Op de eigen clubwebsite zegt de Deense kampioen dat ze het hier niet bij laten zitten. “Er zijn enkele verplichtingen uit de overeenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen”, aldus technisch directeur Peter Christiansen.

Consequenties

Het is nog afwachten wat Feyenoord nog te horen krijgt van de Deense collega’s. “We hebben zeker niet de afgesproken wedstrijd gekregen en we zullen Feyenoord natuurlijk wijzen op de gemaakte afspraken. We kunnen op dit moment nog niet uitgebreid ingaan op de consequenties”, besluit Christiansen.

TIP: Check Circus voor de odds van Feyenoord-duels. Nieuwe spelers pakken €250 bonus, klik hier!

Lørdag vandt FCK hele 7-0 over Feyenoord, men udbyttet af træningskampen i Rotterdam var langt fra som forventet. Og selvom den ulige kamp forlængst er fløjtet af, er sagen ikke slut for F.C. Københavns vedkommende #fcklive https://t.co/hfmweVwGQD

— F.C. København (@FCKobenhavn) July 4, 2022

Krijgt dit een juridisch staartje voor Feyenoord?

  • Wellicht wel
  • Nee hoor
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie