‘Ajax zet vol in op komst supertrio’

Foto: ‘Ajax zet vol in op komst supertrio’

Ajax raakte met Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller al drie basisklanten kwijt deze zomer, maar mocht tot nu toe nog geen enkele versterking verwelkomen. Daar lijkt binnenkort verandering in te komen, volgens De Telegraaf is de komst van Owen Wijndal slechts nog een formaliteit. Daarnaast hoopt men ook nog altijd op de komst van Brian Brobbey en Steven Bergwijn.

De ochtendkrant schrijft dat de transfer van Wijndal zo goed als rond is. Zowel Ajax als AZ zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro en ook de linksback heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de Amsterdammers. Daarentegen lopen de transferonderhandelingen over Brobbey en Bergwijn een stuk stroever.

Stroeve onderhandelingen

Waar Ajax dacht Brobbey voor vijftien miljoen euro te kunnen overnemen, daar vraagt RB Leipzig de hoofdprijs van 25 miljoen euro. Persoonlijk is de aanvaller al wel rond met de Amsterdammers over een contract tot medio 2027, maar gaan beide clubs komende week opnieuw met elkaar om tafel. Ook de deal met Tottenham Hotspur over Bergwijn is nog altijd niet rond. Volgens De Telegraaf is de aanvaller persoonlijk al weken rond met Ajax, maar zijn de clubs nog altijd niet akkoord. Spurs verlangt minstens een bedrag van 25 miljoen euro voor de Oranje-international. 

TIP: Pak 14x je inzet bij een Premier League-titel voor Tottenham Hotspur!

Moet Ajax sneller doorpakken met het halen van spelers?

  • Ja
  • Nee
925+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie