‘Mohamed Daramy op weg naar Ajax-uitgang’

Foto: ‘Mohamed Daramy op weg naar Ajax-uitgang’

Ajax wil de voorhoede graag nog versterken met Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Dat is slecht nieuws voor Mohammed Daramy, die ondanks zijn enorme prijskaartje (twaalf miljoen euro exclusief bonussen) het afgelopen seizoen amper aan bod kwam. Zijn perspectief dreigt nóg verder te vertroebelen.

Mogelijk biedt Club Brugge soelaas, want volgens Het Nieuwsblad zijn de Belgen aan het overwegen om een huuraanbieding voor Daramy neer te leggen in Amsterdam. Het medium claimt te weten dat ‘mocht Daramy ook in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weinig indruk maken, een tijdelijk afscheid tot de mogelijkheden gaat behoren’.

Vorig seizoen mocht de van FC Kopenhagen overgenomen flankspeler twaalf keer invallen, resulterend in één doelpunt. Voor zijn vorige werkgever speelde hij al 74 wedstrijden op het hoogste niveau, maar de inmiddels vertrokken coach Erik ten Hag had duidelijk geen al te hoge pet van de snelle jongeling op.

Salah-Eddine

Brugge gelooft echter wél in Daramy, die vorig jaar ook al op het verlanglijstje stond. Toen koos-ie echter nog voor Ajax. Christos Tzolis, een Griekse vleugelspeler van Norwich City, zou plan b Club zijn. De landskampioen van ons zuiderbuurland heeft bovendien interesse in linksback Anass Salah-Edinne, die bij Ajax ook weinig kans op speeltijd maakt nu Owen Wijndal er bij zal gaan komen deze zomer.

Wint Ajax de Eredivisie? Dan win jij 1.63x je inzet!

Moet Ajax hem verhuren?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
443+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie