TRANSFERUURTJE: Gakpo verrast, nieuw Feyenoord-target

Foto: TRANSFERUURTJE: Gakpo verrast, nieuw Feyenoord-target

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland 



Cody Gakpo kan zijn aflopende contract bij PSV verlengen, maar plot volgens Nederlandse en Engelse media een verrassende overstap. De Nederlander zou een Wijnaldum-route, die van PSV via Newcaslte uiteindelijk bij Liverpool eindigde, willen bewandelen. In dat geval lijkt Leeds United de beste papieren te hebben, of Gakpo moet per sé kampioen willen worden met PSV. 

De transferbom rondom Guus Til is gebarsten. Feyenoord dacht een goede kans te maken op de middenvelder van Spartak Moskou, maar uiteindelijk lijkt PSV er met de transfer vandoor te gaan. Til staat volgens het Eindhovens Dagblad de medische keuring. Mocht dat geen problemen opleveren, is hij de volgende aanwinst voor het team van Ruud van Nistelrooy.

Feyenoord lijkt na het mislopen van Til door te gaan schakelen naar een nieuwe middenvelder. Dat blijkt een oude bekende te zijn van de club: Riechedly Bazoer vertrok transfervrij bij Vitesse, maar heeft nog geen club gevonden. Dat biedt mogelijkheden voor de Rotterdammers.

Buitenland 



Frenkie de Jong heeft van voorzitter Laporta te horen gekregen dat hij niet hoeft te vertrekken bij Barcelona. Maar, stelde de voorzitter wel, er moet wel rekening gehouden worden met de situatie van de club. De voorzitter kaartte de salarissituatie van de club aan. Mogelijk zal De Jong dus (weer) een loonoffer moeten brengen om langer bij Barça te kunnen blijven. 

Everton leek even Steven Bergwijn voor de neus van Ajax weg te kapen. De Engelsen lijken de strijd om de Nederlandse vleugelspeler al opgegeven te hebben. Volgens Britse media staat Emmanuel Dennis van Watford in de belangstelling van The Toffees. De Nigeriaanse aanvaller kan voor 25 miljoen vertrekken bij de degradant. 

Juventus staat op het punt om Paul Pogba en Angel di Maria transfervrij aan de selectie toe te voegen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de overgang van Pogba inmiddels helemaal rond, terwijl Di Maria nog de laatste details aan het gladstrijken is met De Oude Dame

TIP: Wedden op (inter)nationale voetbalwedstrijden doe je bij Circus!



0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie