‘Transfer komt hard aan bij Feyenoord’

Foto: ‘Transfer komt hard aan bij Feyenoord’

De ophanden zijnde transfer van Guus Til naar PSV komt hard aan bij Feyenoord, meldt Voetbal International op de zondag. De Rotterdammers hadden gehoopt nog een seizoen over de middenvelder van Spartak Moskou te kunnen beschikken…

Mede vanwege de financiële voorwaarde kiest de international van het Nederlands elftal voor het Philips Stadion: “Hij leverde afgelopen seizoen bijna driekwart van zijn salaris in om bij Feyenoord te kunnen spelen. PSV onderzoekt of het mogelijk is Til langer te binden. Voor een zekerheidszoeker als Til, is dat een belangrijke voorwaarden. En dan had Louis van Gaal na de laatste interland hem ook nog meegegeven dat hij wel op niveau moest gaan spelen om kans te maken op het WK in Qatar. Het hele pakket uit Eindhoven deed Til besluiten om in ieder geval Mark & Marc in Antwerpen af te bellen. Met Arne Slot wacht hij nog even.”

En die beslissing komt dus hard aan in De Kuip… “Feyenoord zag in hem een bepalende speler voor het komende seizoen. Niet alleen door zijn kwaliteiten. Hij was ook een speler die volgens Arne Slot het groepsproces vorm gaf. Daar nog weer los van, raakt Feyenoord zo vijftien Eredivisiegoals kwijt. Met de dertien van Bryan Linssen (vertrokken naar Urawa Red Diamonds) en de negen van Dessers (terug naar Racing Genk) zijn dat opgeteld zo al 37 goals. Die moet de club zien op te vangen, met heel veel minder geld in kas dan de concurrentie.”

Clublied

Om de Rotterdamse pijn te illustreren schrijft VI: “Guus Til zong vorig seizoen na weer een succesvolle avond Europees voetbal hartstochtelijk het clublied mee van Feyenoord. Nu gaat hij naar PSV, dat hem straks medisch keurt. Zo gaat dat in voetbal. Insiders rond de middenvelder bezweren dat het zingen niet was gespeeld en dat zijn hart nog steeds klopt voor Feyenoord, maar dat dit keer zijn verstand ook een woordje meesprak. Vandaag gaat hij dat Arne Slot uitleggen.”

TIP: Verdien 3.25 keer je inleg als PSV kampioen wordt!

Pijnlijk?

  • Ja…
  • Nee
3700+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie