‘De Ligt krijgt transfervrije wereldsterren als teamgenoten’

Foto: ‘De Ligt krijgt transfervrije wereldsterren als teamgenoten’

Matthijs de Ligt leek vorig seizoen richting de uitgang bij Juventus. De oud-verdediger van Ajax gaf toe dat hij ontevreden was over de situatie van de club, maar dat er in een paar maanden veel veranderd was. Deze veranderingen blijven maar doorgaan en dat is niet alleen voor De Ligt een goed signaal. 

Juventus maakt er al jaren een sport van om transfervrije wereldsterren binnen te hengelen. Dat lukte De Oude Dame alleraardigst, maar dit seizoen lijkt de jackpot in Turijn te vallen. Volgens Fabrizio Romano staat Juventus op het punt om Paul Pogba en Angel di Maria voor te stellen als de nieuwste ploeggenoten van Matthijs de Ligt. 

Matthijs de Ligt 

Volgens Romano is de deal met Pogba, die voor de tweede keer in zijn carrière transfervrij van Manchester United naar Juventus overstapt, al helemaal rond. Voor de transfer van Di Maria moeten nog een paar details gecheckt worden voordat de handtekening gezet kan worden. 

Het lijkt nu alleen nog wachten op de officiële aankondiging van de komst van Pogba en Di Maria. Juventus hoopt met het ervaren duo de magere prestaties van de afgelopen seizoenen te doorbreken. Juventus moest dit jaar het landskampioen laten aan AC Milan, terwijl vorig seizoen Internazionale de beste van Italië was. 

Juventus

Welke gevolgen dit heeft voor de persoonlijke toekomst van De Ligt is nog niet bekend. De international van het Nederlands elftal staat in de belangstelling van Chelsea, terwijl ook Manchester United en FC Barcelona zijn situatie zouden monitoren. 

TIP:  Wint Juventus van Sassuolo? Dan win jij 1.41x je inzet!

Waar ligt de toekomst van De Ligt?

  • Juventus
  • Chelsea
  • Andere club
121+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie