PSV presenteert De Jong: ‘Staat iets moois te gebeuren’

Foto: PSV presenteert De Jong: ‘Staat iets moois te gebeuren’

Gisteravond meldde PSV al dat er bijna een akkoord was bereikt voor de terugkeer van Luuk de Jong, inmiddels is die ook officieel: de aanvalsleider heeft na het succesvol afleggen van de medische keuring vanmiddag tot medio 2025 getekend bij zijn grote liefde.

Directeur John de Jong is er daarmee in geslaagd om De Jong nog vóór het trainingskamp van aanstaande maandag binnen te halen. “Daar waren stevige onderhandelingen met Sevilla voor nodig en vrijdagavond ontstond er gelukkig een doorbraak. Ook vorig seizoen hebben we een poging gewaagd om Luuk terug naar PSV te halen. Ik ben blij dat het nu wel gelukt is”, reageert directeur De Jong op de clubwebsite.

“Luuk brengt ons ervaring, leiderschap en doelpunten en kan maandag al mee naar Duitsland om zich met de selectie voor te bereiden.”

Clubboegbeeld

De 31-jarige aanvaller maakt zich op voor in totaal zijn zesde seizoen bij PSV. In 2019 werd hij nog voor zestien miljoen euro aan Sevilla CF gekocht. “Ik kijk er enorm naar uit om weer in een vol Philips Stadion te spelen”, jubelt hij. “Ik ben weer thuis. Zo voelt het echt. Ik kan niet wachten om weer doelpunten te maken voor PSV en hoop het hele stadion daarna weer te zien springen. Samen kunnen er dit seizoen mooie dingen gebeuren. In alle jaren dat ik hier speelde, zijn we voor de titel gegaan. Het lijkt me logisch dat ik dat weer wil doen. Daarnaast wil ik met PSV de Champions League in. Het is fantastisch om op dat podium te kunnen voetballen.”

“Het geeft een geweldig gevoel om terug te keren. De afgelopen weken las ik dat veel fans er op hoopten en dat vond ik prachtig. Voor mij was deze keuze niet heel moeilijk om te maken. De club is iets heel moois aan het neerzetten en daar wil ik onderdeel van uitmaken. Het voelt alsof er hier iets moois staat te gebeuren”, aldus De Jong tot slot.

TIP: Inzetten op goals van Luuk de Jong? Dat kan, bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door PSV (@psv)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Luuk de Jong (@luukdejong9)

Goede aanwinst voor PSV?

  • Ja, vind ik wel
  • Ik heb zo mijn twijfels..
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie