‘Steven Bergwijn geeft Ajax duidelijkheid’

Foto: ‘Steven Bergwijn geeft Ajax duidelijkheid’

Ajax heeft AZ-aanvoerder Owen Wijndal nagenoeg binnen. Aanvallend zijn de gewenste versterkingen nog niet in huis, maar volgens Marcel van der Kraan lonkt er goed nieuws.

In een video-item van De Telegraaf stelt Van der Kraan dat Steven Bergwijn ‘gewoon’ op weg lijkt naar Ajax. Everton wil de deal van de landskampioen kapen, maar stelt de journalist: “Wil Bergwijn degradatievoetbal spelen? Want dat speelde Everton het afgelopen jaar. Ze raken met Richarlison hun beste speler kwijt, die gaat waarschijnlijk naar Londen (Tottenham Hotspur, red.).

Daar voegt Van der Kraan aan toe: “Dan is de vraag: wat kunnen ze bieden naast heel veel geld en heel veel salaris? Het sportieve plaatje telt voor Bergwijn ook. Volgens mij, let op, Bergwijn gaat alleen naar Ajax.” De Amsterdammers zijn al met Tottenham Hotspur in gesprek over een transfer van de Oranje-international.

Antony en Martínez

De deals van Wijndal en Bergwijn kunnen (deels) worden gerealiseerd dankzij uitgaande transfers. “Ajax heeft straks veel geld als Lisandro Martínez vertrekt en daar ga ik wel vanuit”, aldus Van der Kraan, die Antony niet ziet vertrekken. “Dat zie ik niet gebeuren, want het totale plaatje voor Ten Hag gaat straks al naar de 150 miljoen. Maar ik weet niet of er tachtig miljoen beschikbaar is voor Antony.”

Voor Antony en Martínez is interesse van Manchester United. Laatstgenoemde kan ook rekenen op interesse van Arsenal. 

TIP: Wedden op Ajax? Waag komend seizoen je slag via Circus!

Gaat hij daadwerkelijk naar Ajax?

  • Ja
  • Nee
1203+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie