TRANSFERUURTJE: Gnonto-klap, miljoenen voor Timber

Foto: TRANSFERUURTJE: Gnonto-klap, miljoenen voor Timber

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 


Feyenoord heeft nog steeds goede hoop op de komst van Wilfried Gnonto. De aanvaller van het Zwitserse FC Zürich mag echter niet voor een appel en een ei vertrekken. De Zwitserse topclub noemde het eerste bod van Feyenoord ‘belachelijk’ en eisen tien miljoen euro in plaats van vier miljoen plus drie miljoen aan bonussen. 

Quinten Timber staat na één jaar FC Utrecht alweer voor een vertrek. De van Ajax overgekomen middenvelder kreeg geen kansen in Amsterdam, maar speelde zich in dienst van FC Utrecht toch weer in de belangstelling van de landskampioen. Ook PSV is bijzonder gecharmeerd van de middenvelder, die met een prijskaartje van minimaal tien miljoen euro een aardige duit moet kosten. 


Feyenoord is in de zoektocht naar aanvallende versterkingen uitgekomen bij een oude bekende. Volgens 1908.nl staan er aankomende week gesprekken met Manchester United en Tahith Chong op het programma. Feyenoord zou de voormalig jeugdspeler maar wat graag terughalen naar De Kuip. Of het gaat om een huurovereenkomst of een definitieve transfer is niet bekend. 

Riechedly Bazoer leek een schitterende transfer tegemoet te gaan na zijn sterke seizoenen bij Vitesse. Olympique Marseille en Borussia Mönchengladbach werden genoemd als mogelijke werkgevers voor de voormalig speler van onder andere PSV en Ajax. Een nieuwe club heeft de middenvelder annex verdediger nog niet, dus houdt hij zijn conditie op pijl bij Jong FC Utrecht. 

Buitenland 


Chelsea zwaaide onlangs Romelu Lukaku (tijdelijk) uit en lijken die extra miljoenen te willen gebruiken voor een absolute stunttransfer. De Londenaren zijn op dit moment in onderhandeling over de overgang van Raphinha van Leeds United maar zien in Neymar Jr. een uitstekend alternatief. 

Naast Tyrell Malacia en Frenkie de Jong mag nu ook Denzel Drumfries zich opmaken voor een transfer naar Manchester United. Ten Hag zou naast een nieuwe linksback ook graag een nieuwe rechtervleugelverdediger aan zijn selectie toevoegen en de Nederlands international is volgens Engelse media de nummer één keuze van de Tukker. 

Antony hoopt nog steeds op een transfer naar Manchester United. Of die er komt, is maar de vraag. Ajax wil 80 miljoen euro ontvangen en dat is United voorlopig te gortig. De club kijkt daarom naar alternatieven op de transfermakt, waar Marco Assensio (Real Madrid) de belangrijkste van is. 

TIP: Wedden op voetbalwedstrijden doe je natuurlijk bij Circus.nl!


 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:44
18+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
11+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
15+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
22:59
10+
Club Brugge verslaat PAOK opnieuw, Tadic de verlenging in
22:25
181+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
74+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
28+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
21:26
130+
Blind over Ajax-tijd: “Dát vond ik het grootste verschil”
21:10
49+
Real Madrid krijgt in aanloop naar Bayern-uit hulp
20:47
68+
Mourinho deed Schweinsteiger pijn op zijn verjaardag
20:27
409+
De Boer maakte ‘onbewust’ juist keuze bij Ajax
20:12
178+
Barcelona-ruzie gaat door: “Ik heb normen en waarden”
19:44
269+
‘Kansloos’ Vitesse kan hulp vergeten
19:24
700+
Huurling Ajax maakt grote indruk: “Van wereldklasse”
19:09
162+
‘Ajax moet snel zijn: toptarget krijgt aanbieding’
18:49
8605+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
18:24
1926+
‘Feest na Louis van Gaal-terugkeer’
18:14
3236+
‘Gast nóóit meer in De Oranjezondag’
18:11
532+
‘Nieuwe ‘Ajax-transfer’ Erik ten Hag: 60 miljoen’
17:32
956+
‘Toekomst Lutsharel Geertruida staat al vast’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie