Thomas: “KKD is geen groot probleem”

Foto: Thomas: “KKD is geen groot probleem”

Ryan Thomas heeft PSV na vier seizoenen verlaten. De aanvallende middenvelder was gedurende zijn tijd in Eindhoven eigenlijk te vaak geblesseerd om een echte meerwaarde te hebben voor de ploeg. De middenvelder herstelt nu nog steeds van een blessure en moet tegelijkertijd op zoek naar een nieuwe club. 

Aan stoppen denkt de middenvelder uit Nieuw-Zeeland echter nog niet. “Ik geloof er zeker in dat ik nog goed kan voetballen in de toekomst. Het was een zware tijd, omdat ik lang niet wist wat er aan de hand was en waarom dit gebeurde. Maar met behulp van topdeskundigen in Europa kwamen we daarachter en vonden we iemand die soortgelijke problemen bij andere atleten had behandeld.”

PSV

Thomas heeft vertrouwen in de blessurebehandeling. “Hij vertelde dat hij een honderdprocent succespercentage had en dat de sporters na de noodzakelijke ingreep geen klachten meer hadden. Dat de knie dus eindelijk doet wat hij moet doen. Hij is ervan overtuigd dat ik na de operatie geen problemen meer heb.”

Dat clubs niet zitten te springen op een zeer blessuregevoelige speler, begrijpt Thomas ook. “Dat ik nu nog geen contract heb is geen probleem, het is wat het is. Maar straks moet dat natuurlijk wel weer komen Zelfs als ik in de Eerste Divisie moet beginnen, is dat geen groot probleem voor de eerste zes maanden.”

Naar verwachting zien we Thomas volgend jaar op z’n vroegst weer terug op het veld. De middenvelder herstelt op dit moment van een zware knieblessure. Het herstel daarvan neemt waarschijnlijk nog de rest van het kalenderjaar in beslag. 

TIP: Pak 3.25x je inzet als PSV de Eredivisie wint! 

Zien we hem nog terug in Nederland?

  • Den khet wel
  • Denk het niet
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie