Italianen trekken conclusie na opvallend rugnummer Lukaku

Foto: Italianen trekken conclusie na opvallend rugnummer Lukaku

Een jaartje geleden vertrok Romelu Lukaku bij Internazionale, de ploeg hij vlak daarvoor nog Italiaans kampioen had gemaakt. Maar lang bleef hij niet weg uit het Stadio Giuseppe Meazza. Zo vierde de Belgische spits woensdag zijn terugkeer, weliswaar op huurbasis, bij de Nerazzurri

Lukaku besloot vorige zomer om opnieuw bij Chelsea aan de slag te gaan. Dat betaalde meer dan honderd miljoen euro voor zijn komst. Maar de spits slaagde er in Londen maar niet in om zijn draai te vinden en had naar verluidt een gespannen relatie met coach Thomas Tuchel. Al snel werd dan ook bekend dat de spits graag wou terugkeren naar Milaan, waar hij misschien wel de beste periode van zijn carrière tot dusver beleefde. En na enkele weken van onderhandelen zijn de betrokken partijen er dus uitgeraakt. 

Een definitieve terugkeer naar Inter was nooit aan de orde. Daar hebben de Milanezen te weinig middelen voor. En dus werd een overeenkomst gesloten over een huurbeurt. De vice-kampioen uit de Serie A zou zo’n acht miljoen euro betalen om hem één seizoen over te nemen. Aan dat bedrag zijn ook nog eens zo’n twee miljoen bonussen en variabelen verbonden. En woensdagavond werd de comeback ook officieel bekend gemaakt. 

Lucky number 90

Lukaku zal tijdens zijn tweede periode bij Inter met een opvallend rugnummer spelen, zo kreeg hij ’90’ toegewezen. Zijn vorige rugnummer, ‘9’, blijft dus in het bezit van Edin Dzeko. Die leek nochtans op weg naar de uitgang. Maar doordat hij zijn rugnummer behoudt, trekt men de conclusie dat de Bosniër alsnog blijft als concurrent voor Lukaku.

Wordt dit een succes?

  • Ja
  • Nee
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie