Ajax-talent ‘bevestigt’ contractverlenging: ‘Minuten in het eerste pakken’

Foto: Ajax-talent ‘bevestigt’ contractverlenging: ‘Minuten in het eerste pakken’

Naci Ünüvar hoopt komend seizoen zijn definitieve doorbraak te maken in het eerste elftal van Ajax. Hoewel de talentvolle aanvallende middenvelder een uitstekend seizoen kende bij Jong Ajax, liet oud-trainer Erik ten Hag de spelmaker toch vaak links liggen. Ünüvar laat nog niks los over een mogelijke contractverlenging, maar lijkt daar wel op te hinten.

Het lukte de negentienjarige creatieveling nog niet om door te breken in de hoofdmacht van Ajax, ondanks dat hij zo’n 2,5 jaar geleden al zijn debuut maakte voor de Amsterdammers. Ünüvar kwam sindsdien nog maar tot drie duels voor het eerste elftal. Tegenover Ajax Life laat de middenvelder weten komend seizoen op meer te hopen. “Ik hoop dat ik minuten in het eerste ga pakken. Ik wil de ploeg graag helpen en daarvoor moet ik zo veel mogelijk minuten krijgen van de trainer.”

Mondeling akkoord

Ünüvar zegt er dan ook alles aan te gaan doen om zijn kans te pakken in de voorbereiding. “Dat is absoluut mijn doel voor komend seizoen. Ik weet ook dat je kansen niet krijgt, maar ze moet verdienen. Ik moet het zelf afdwingen en doe daar hard mijn best voor.” Onlangs kwam naar buiten dat Ajax en Ünüvar een mondeling akkoord hebben bereikt over een contractverlenging. Het huidige contract loopt nog tot medio 2023, maar de middenvelder bevestigde min of meer tegenover Ajax Life dat het de bedoeling is om langer met elkaar door te gaan.”

TIP: Wedden op Ajax? Waag je gok via Circus en pak €250 bonus!

Wordt Ünüvar komend seizoen basisspeler bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
125+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie