Roda ‘overvallen door nieuws’: “Verbaasd, teleurgesteld”

Foto: Roda ‘overvallen door nieuws’: “Verbaasd, teleurgesteld”

Bij Roda JC heeft men vanochtend bijzonder teleurgesteld gereageerd op het nieuws dat de oefenwedstrijd tegen het hoog aangeschreven RSC Anderlecht uit België is afgelast. De lokale driehoek verbood het duel, tot frustratie bij de Limburgers.

“Tot onze grote spijt heeft de lokale driehoek de wedstrijd van aanstaande zaterdag verboden. Dit tegen alle verwachtingen en eerdere communicatie in”, valt er te lezen in een statement van Roda. “Wij zijn hier verbaasd en vooral teleurgesteld over. We keken enorm uit naar deze topwedstrijd, in ons eigen huis, voor ons publiek.”

“Met deze wedstrijd wilden wij onze trouwe seizoenkaarthouders in het zonnetje zetten. Helaas wordt dit ons nu onmogelijk gemaakt. We laten ons echter niet uit het veld slaan. Wij doen onze seizoenkaarthouders de belofte dat we met een passend alternatief komen. Ik hoop dat jullie hier enig begrip voor kunnen tonen, want dit nieuws heeft ons ook overvallen”, zegt technisch directeur Jordens Peters.

Ajax – AA Gent

Recent verbood de lokale driehoek ook al een wedstrijd van Ajax met een Belgische topclub. Dat ging toen om AA Gent. Burgemeester Mathias De Clercq van Gent zette er een streep door na onderzoek naar de veiligheid.  De kans is te groot dat de harde kern van Ajax hier de confrontatie komt zoeken met Gentse én andere supporters”, verklaarde De Clercq toen in Het Laatste Nieuws.

TIP: Ook in de KKD vind je volgend seizoen weer de beste odds op duels van Roda JC!

Snap jij deze beslissing?

  • Ja
  • Nee
41+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie