‘Ajax-nachtmerrie in titelstrijd’

Foto: ‘Ajax-nachtmerrie in titelstrijd’

Ajax werd in het afgelopen voetbalseizoen betrekkelijk makkelijk landskampioen, maar of dat in het aankomende voetbaljaar 2022-2023 ook het geval zal zijn… Aad de Mos denkt in ieder geval van niet, vertelt hij in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com.

De oud-trainer zou het bijvoorbeeld funest vinden voor de ambities van de Amsterdammers als Antony en Lisandro Martínez de Johan Cruijff ArenA nog achter zich laten… “Dan ben je wel een hap uit het elftal kwijt. Je bent Haller kwijt, je bent Gravenberch al kwijt, je bent Mazraoui al kwijt, dan ben je meer dan de helft van het elftal kwijt. Dan wordt het een moeilijke zaak om je titel te prolongeren, denk ik. Ajax heeft prijzen op de hoofden van die spelers gezet (twee keer vijftig, één keer tachtig miljoen euro, red.), maar de markt is op dit moment dusdanig gek dat het me niet zou verbazen dat die bedragen ook betaald gaan worden.”

Titelstrijd

De Mos laat zijn licht schijnen over de titelstrijd: “Ik denk dat Feyenoord mee gaat doen. PSV zou weleens de gedoodverfde favoriet kunnen zijn, bij mij licht favoriet op basis van de verzwakkingen die toch gaan plaatsvinden bij Ajax. Versterkingen zullen er zeker komen in de vorm van Bergwijn, in de vorm van Wijndal eventueel, maar het heeft tijd nodig om ingespeeld te raken. Ajax gaat wel een jasje uitdoen. Ze hebben spelers verloren dit seizoen, Haller is vertokken, Gravenberch is vertrokken, Mazraoui is vertrokken, daar gaan er nog één of twee bij komen en dan verlies je al bijna een half elftal.”

TIP: Aad verwacht PSV als Eredivisie-kampioen à 3.25 keer je inleg!


Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De 26e aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

PSV favoriet?

  • Ja
  • Nee
1018+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie