De Telegraaf: ‘Everton wil Ajax aftroeven met monstersalaris’

Foto: De Telegraaf: ‘Everton wil Ajax aftroeven met monstersalaris’

Ajax hoopt nog altijd op de komst van Steven Bergwijn, maar De Telegraaf meldt dat Everton ook serieus werk wil maken van de komst van de Oranje-international. The Toffees zouden geen probleem hebben om de verlangde transfersom op tafel te leggen en bieden bovendien een veel hoger salaris.

De Telegraaf schrijft dat bronnen rondom de club uit Liverpool bevestigen dat Everton Bergwijn een persoonlijk voorstel heeft gedaan dat veel beter is dan dat van Ajax. Ook ziet Everton geen enkel probleem in de gevraagde transfersom. Bergwijn zou zijn voorkeur al hebben uitgesproken voor een transfer naar Ajax en zou op hoofdlijnen al persoonlijk rond zijn met de Amsterdammers. 

Akoord blijft uit

Het is Ajax echter, in de persoon van Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, nog niet gelukt om tot een akkoord te komen met Spurs over een transfersom. Volgens De Telegraaf klopt de Engelse berichtgeving rondom het aanbieden van Bergwijn aan Everton door Spurs niet. The Toffees zouden echter al wel weken achter de aanvaller aanzitten, maar zagen ook een eerder bod worden afgewezen. Bergwijn kan ook nog rekenen op belangstelling van Manchester United en Newcastle United, maar heeft vooralsnog een voorkeur voor Ajax. Het is echter wel de vraag hoe lang de buitenspeler nog het geduld kan opbrengen en toch niet voor een andere club gaat. 

TIP: Wint Tottenham komend seizoen de Premier League? Pak 14x je inzet!

Moet Bergwijn voor Everton kiezen?

  • Ja
  • Nee
450+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie