Janssen voelt geen druk: ‘Onderdeel uitmaken van indrukwekkend plan’

Foto: Janssen voelt geen druk: ‘Onderdeel uitmaken van indrukwekkend plan’

Vincent Janssen werkte maandag zijn eerste training af bij zijn nieuwe club Antwerp FC. De aanvaller zei bij zijn presentatie direct onder de indruk geraakt te zijn van de plannen van The Great Old. De aanvaller is dan ook blij met zijn transfer, waardoor de kansen op een WK-selectie voor Oranje ook nadrukkelijk zijn toegenomen.

Janssen liet bij zijn presentatie weten er snel uit te zijn toen Antwerpen bij hem aanklopte. “Ik vond vooral het plan van de club indrukwekkend en ik wilde daar deel van uitmaken. Ik was meteen enthousiast over het aanbod van Antwerp en ik ben alleen maar enthousiaster geworden. In mijn hoofd wilde ik echt naar hier komen.” 

De spits voelt geen extra druk, maar weet dat er wel bepaalde dingen verwacht worden van hem. “Als spits wil je natuurlijk scoren, maar je wil vooral op verschillende manieren de ploeg helpen. Dat is oké, dat hoort bij het leven. Ik ben supergemotiveerd, maar het is zeker niet dat ik een target qua aantal goals heb.”

Oranje

De aanvaller weet niet of het echt een verschil gaat maken voor Oranje nu hij weer dichterbij huis speelt. “Ik werd ook opgeroepen toen ik nog in Mexico speelde. Het is natuurlijk wel zo dat de mensen van het Nederlands elftal nu iets makkelijker naar mijn wedstrijden kunnen komen kijken. Ik heb kort met bondscoach Louis van Gaal gesproken over de transfer, maar toen waren de onderhandelingen al vergevorderd. Wat hij van mijn transfer vindt. Ik denk dat hij het wel oké vindt.”

TIP: Wordt Antwerp komend seizoen kampioen van Belgie? De odd is 5.50!

Gaat Janssen slagen bij Antwerp?

  • Ja
  • Nee
16+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie