Sparta-spits vreest concurrentie niet: ‘Ik kan de Eredivisie aan’

Foto: Sparta-spits vreest concurrentie niet: ‘Ik kan de Eredivisie aan’

Reda Kharchouch hoopt komend seizoen op een basisplaats bij Sparta. Twee jaar geleden maakte de 26-jarige aanvaller de overstap van Telstar, maar tot een doorbraak kwam het nooit. Komend seizoen wil Reda Kharchouch dan ook laten zien dat hij de Eredivisie aan kan.

Tegenover ESPN zegt Kharchouch dan ook de nodige druk te voelen. “Niet vanuit anderen, maar vanuit mezelf. Ik wil laten zien dat ik kan slagen in de Eredivisie. De aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Emmen, waarmee hij kampioen werd in de Keuken Kampioen Divisie. De spits scoorde in totaal zeven doelpunten voor de rood-witten. 

Bewijzen

Kharchouch bevestigt dan ook dat hij het de laatste twee jaren niet heeft laten zien. “Nu ben ik fit en heb ik gewerkt aan mentale en disciplinaire gedeelte. Wat er nu beter gaat? Ik heb rust in mijn hoofd en wacht geduldig op mijn kansen. Ik heb de kwaliteiten, dat ga ik dit jaar bewijzen.” Sparta haalde ondertussen een hoop nieuwe spelers en met Tobias Lauritsen heeft Kharchouch er een geduchte concurrent bij voor komend seizoen. De aanvaller juicht de komst van Lauritsen echter alleen maar toe. “Als er geen concurrentie is, word je slap, wordt de kans op blessures groter en ben je misschien wat minder scherp voor de goal. Voor een spits is concurrentie beter en leuker.”

TIP: Handhaaft Sparta zich volgend seizoen weer? Gok er op bij Circus!

Is Kharchouch goed genoeg voor de Eredivisie?

  • Ja
  • Nee
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie