‘James Rodriguez al gespot’

Foto: ‘James Rodriguez al gespot’

PSV-clubwatcher Rik Elfrink heeft een Twitter-bommetje af laten gaan door mysterieus te reageren op de geruchten dat James Rodriguez op het Eindhovense verlanglijstje zou staan. Volgens De Telegraaf is hij kandidaat om Mario Götze op te volgen.

Elfrink schrift op Twitter: “James Rodriguez, not for rent”, gevolgd door een lollige smiley. Hij doelt daarmee op alle kritiek van de PSV-achterban dat er zoveel op huurbasis wordt binnengehaald door de club. Betekent dit dat Rodriguez niet gehuurd, maar wel gekocht wordt? Of zijn de geruchten toch wél onzin? Eerder werd al eens door een scherpe Twitteraar opgemerkt dat Ruud van Nistelrooy vorige week Rodriguez is gaan volgen op de sociale media.

Het afgelopen seizoen in Qatar was Rodriguez goed voor vier goals en zeven assists in twaalf officiële wedstrijden. Een aanbieding van het Braziliaanse Botafogo, dat vijf miljoen euro wilde betalen aan Al Rayyan, wees hij zelf al af vanwege zijn wens om terug te keren in Europa.

UPDATE 27/6

James Rodriguez is vanmiddag gespot bij de fysio was waar PSV medische keuringen voor nieuwe spelers doet. Dat meldt voetbalcommentator Martijn van Zijtveld op Twitter. Eerder vandaag klonken er op een PSV-supportersforum al geruchten dat de Colombiaan gespot zou zijn bij het St. Anna Ziekenhuis.

Ooit was Rodriguez dé sterspeler van het WK 2014. In die periode kocht Real Madrid hem voor 75 miljoen euro weg bij AS Monaco, daarna kwam hij nog uit voor Bayern München, Everton en sinds september 2021 het Qatarese Al-Rayyan. Daar ligt hij nog tot medio 2024 vast.

TIP: Verdien 3.25 keer je inleg als PSV de Eredivisie wint!

James speelt komend seizoen bij PSV

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1301+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie