‘Malacia-transfer op losse schroeven’

Foto: ‘Malacia-transfer op losse schroeven’

De transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon is nog niet helemaal rond. Hoewel transferexpert Fabrizio Romano meldde dat er een akkoord was tussen Feyenoord en Lyon, is dat er volgens het Algemeen Dagblad nog niet. De Rotterdammers willen vijftien miljoen euro zien plus bonussen, terwijl Lyon denkt aan een bedrag van vijftien miljoen euro inclusief bonussen.

Lyon deed al meerdere biedingen op Malacia, maar kreeg telkens nul op het rekest van Feyenoord. Hoewel Romano meldde dat de deal rond zou zijn met een bedrag van vijftien miljoen euro inclusief bonussen, blijkt dat Feyenoord daar geen genoegen mee neemt. De Rotterdammers willen meer geld zien voor de linksback, dat ook kan rekenen op interesse vanuit de Premier League. Onder meer Manchester United zou de linksback op het lijstje hebben staan. De Rotterdammers hebben wellicht nog de hoop dat er een hoger bod uit de Premier League komt, gezien ook Newcastle United interesse zou hebben.

Versterkingen

Een transfer van Malacia kan Feyenoord goed gebruiken, ook omdat het zelf nog een aantal nieuwe versterkingen wil halen. Zo moet Ian Maatsen de vervanger worden van Malacia en hoopt men ook Guus Til opnieuw vast te kunnen leggen. Daarnaast is men dichtbij het aantrekken van het aanvallende Italiaanse toptalent Wilfried Gnonto en hoopt men ook nog op de komst van Calvin Stengs. Overigens heeft Lyon nog altijd de beste papieren om Malacia in te lijven, maar dan zullen de Fransen wel aan de eisen van Feyenoord moeten voldoen.

TIP: Pak 8x je inzet bij een Eredivisie-titel van Feyenoord!

Moet Feyenoord Malacia voor 15 miljoen laten gaan?

  • Ja
  • Nee
251+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie